Home » Bortelid » Verrassing!

Verrassing!

Michel heeft als verrassing een hytte gehuurd via zijn werk. De hytte staat in Bortelid ongeveer honderd kilometer boven Kristiansand. 
Ook heeft hij van een collega langlauf ski’s en een slee geleend. ‘s Morgens vroeg hebben we alles in de auto geladen en zijn we vroeg vertrokken. Alhoewel het maar 100 kilometer is hebben we er toch ruim twee uur over gedaan. De laatste kilometers gingen over een steeds slechtere en smallere weg en de regen die we onderweg hadden ging over in sneeuw. 
Het huisje staat vlak bij de skiliften, ondanks de route beschrijving ( in het noors uiteraard) konden we het niet vinden. Ik ben de auto uitgegaan om lopend het huisje te zoeken en Michel de weg te wijzen. Die dacht met de Jeep makkelijk door de sneeuw te kunnen rijden maar strandde toch voor de laatste bocht omhoog. We hebben alle spullen uitgeladen en zijn lopend naar het huis gegaan. Snel de verwarming aangedaan want het was erg koud binnen. Michel dacht dat hij z’n auto wel kom laten staan, midden op de weg, want daar kan toch niemand komen dacht ie. Half uurtje later staat er een trekker op sneeuwkettingen achter de Jeep om de weg sneeuwvrij te maken. Toch de auto maar even weggehaald en de sneeuwruimer heeft een mooie parkeerplek voor het huis gemaakt. 
We zijn lekker gaan wandelen, Rosa op de langlauf ski’s tussen ons in. Ze vond het geweldig. Ook de slee was het helemaal, Papa of mama om je omhoog te trekken en dan in volle vaart de heuvel af!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s