Home » Verhuizen » verhuizing

verhuizing

Om 8 uur komt de verhuizer de straat inrijden. Na een rondje door het huis beginnen ze direct de zolder leeg te halen, dat gaat snel! Alle spullen worden zorgvuldig in de container gestapeld, zo heb je nog stoelen om even uit te rusten zo zijn ze weg. 
Rond tien uur even koffie drinken en het huis ziet er zowaar leger uit. Nog snel de douane lijsten invullen met alle losse spullen zoals tafels en stoelen want die blijken ook allemaal genummerd te moeten worden. Rond twee uur is vrijwel alles ingeladen, alleen nog wat spullen uit de schuur en onze bedden. Het lijkt erop dat het niet in 1 container past… na wat schuiven en passen en meten kan de motor nog in de container samen met de rest uit de schuur. De bedden gaan in de aanhanger. We hebben gevraagd of de bedden volgende week gebracht kunnen worden en dat kan, daarom moest dat als laatste. Alle  andere spullen gaan in de opslag bij de verhuizer tot we woonruimte hebben waar het in kan. 
Rosa komt ook weer thuis en heeft het zo te zien super gehad bij Nora, de meiden vinden het maar raar een leeg huis en Rosa vraagt zich af of de WC ook weg is want ze moet heel nodig plassen maar gelukkig de wc is er nog.

Nog 1 nacht op de luchtbedden in het lege huis en dan…..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s