Home » Verhuizen » We vertrekken

We vertrekken

17 mei 2008, een nationale feestdag in Noorwegen! Oja en wij vertrekken met een heel volgeladen (noorse) auto, uitgezwaaid door familie, vrienden en buren naar onze nieuwe woonplaats Kristiansand. 
We moeten nog aardig doorrijden want we zijn eigenlijk een uurtje te laat vertrokken. Heel veel caravans op de weg en regen in Duitsland zorgen ervoor dat we ter hoogte van Hamburg denken dat we de boot in Hirthals nooit op tijd gaan bereiken. De tomtom geeft aan dat we ruim na acht uur ‘s avonds aankomen, we moeten er om kwart voor acht zijn.
Geen tijd meer voor gezellige stops, alleen nog twee supersnelle stops van maximaal 10 minuten. 
In Denemarken lukt het om weer wat vaart te maken en zien we de aankomsttijd op de tomtom terug lopen, dat geeft hoop. ( en de bekeuringen zien we later wel:-) Om tien voor acht staan we bij de boot, gehaald gelukkig we kunnen erop. 
De colorline superspeed is best een leuke boot. We hebben stoelen gereserveerd en kunnen dus lekker zitten en een beetje TV kijken. Rosa kan niet slapen op de stoel en gaat op de grond liggen slapen. 
We arriveren om kwart over twaalf en mogen snel van de boot af, naar de rode zone om de kat in te voeren. Dat was een makkie, even in het dierenpaspoort van Sjakie gebladerd en we mochten door. 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s