Home » huis en tuin » Herfst

Herfst

Na weken met regen is het vandaag eindelijk droog. Tijd om even in de tuin te werken. Het is prachtig met al de bomen in herfstkleuren maar de grond is wel heel er nat.
Ik heb nog wat tulpenbollen in de grond gezet en verder alle bloempotten leeg gemaakt. De winter komt er nu snel aan, voor volgend weekeinde verwachten we al wat sneeuw.

Ook de trampoline gaan we opbergen maar eerst moet Renate nog een keer springen.
Daarna nog even wat blad harken.
Afgelopen week had Rosa op donderdag en vrijdag vrij van school en Renate op vrijdag ook vrij van de barnehage, er waren planleggings dagen. Dat was dus donerdag gezellig Rosa mee naar het werk en vrijdag is Michel thuis gebleven zodat ik niet met twee dames naar het atelier moest, dan komt er meestal niet veel van werken. 
Vrijdagavond zijn we met z’n allen naar de kultuurnacht in Lillesand gegaan. Rosa heeft met vier vriendinnen meegedaan in de paraplu optocht. ’s Middags hebben ze samen palapu’s versierd in de fjøss (schuur) van strandgata 10, dat ging heel gezellig, beter dan de donderdag toen dezelfde vijf meiden steeds gillend door het pand renden.
De optocht was geslaagd, het regende 🙂 en ze wonnen de prijs voor de grootste groep die meedeed! Ze waren allemaal helemaal happy en hebben de rest van de avond met z’n allen door het dorp gestruind en zich vermaakt met ponnyrijden en suikerspin eten. ( dat is best lastig suikerspin eten in de stromende regen)
Komende week is het weer gewoon school en barnehage voor de meiden en werken voor ons. 
Vrijdag vertrekt Michel naar Nederland voor een paar dagen.

Advertenties

One thought on “Herfst

  1. Hoi Alexandra, goed om te lezen dat alles goed gaat. De afgelopen jaren moest ik regelmatig aan je denken. Of het jullie gegund zou zijn een gezinnetje te hebben. Fijn om te lezen dat je twee dochters hebt. De laatste keer dat wij contact hadden, had je net een buitenbaarmoederlijke zwangerschap achter de rug en mocht je minimaal een half jaar niet zwanger worden. Fijn dat het na heel veel ziekenhuis goed is gekomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s