Home » huis en tuin » Laatste bericht van dit jaar :-)

Laatste bericht van dit jaar :-)
De laatste uren van 2012, nog net even tijd om een berichtje te maken 🙂

Gisteren een hele lading oliebollen gebakken en vandaag een paar appelbeignets, vanmiddag naar de Europris gereden en in de rij gestaan voor twee pakjes sterretjes, wij zijn helemaal klaar voor 2013!

Na alle sneeuw voor en tijdens de kerstdagen kwam er dooi en regen. De sneeuw smelt in rap tempo, de eerste twee dagen was het heel erg glad en waren we blij dat we niet weg moesten met de auto. Nu is het meeste ijs van de wegen verdwenen en liggen er alleen nog grote bergen sneeuw langs de kanten.  Het kan nog weken duren voor die grote bergen helemaal weg zijn gesmolten. 

De kinderen hebben nog kerstvakantie tot donderdag, dan beginnen kinderopvang en school weer. Ik ga donderdag ook weer beginnen en Michel heeft nog even vakantie en begint pas weer op maandag! 

Volgende week dinsdag moeten we met z’n allen naar het politiebureau voor onze verblijfsregistratie. Die verloopt binnenkort. Eerst moest ik voor ieder van ons formulieren invullen en afspraken maken, gelukkig kan dit allemaal online, we mogen helaas niet naar het politiebureau in Grimstad (is half uurtje rijden) maar moeten naar Arendal ( is een uurtje rijden). In Lillesand is geen politiebureau meer helaas. Ik hoop dat de hele procedure nu wat gemakkelijker gaat dan de eerste keer toen we aankwamen in Kristiansand. 

Ik ben begonnen met het plaatsen van het oude blog archief vanaf 2008 vanuit iweb naar Blogger, het duurt nog even voor het kompleet is, ik doe af en toe een stukkie 🙂 omdat ik het zelf wel leuk vindt om ons emigratieverhaal kompleet te hebben.

Ook nieuw is de kalender aan de rechterkant. Wil je bij ons langskomen/logeren dan kun je in de kalender zien of het gastenhuisje (uthus) vrij is. Welkom!


Iedereen een fantastisch en creatief 2013 gewenst!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s